Eğitim

İngiltere Vizesi Danışmanlık

İngiltere’yi ziyaret etmek ya da yerleşmek için vize almanız gerekir. İngiltere vizesi konsolosluklardan talep edilebilir.

İngiltere vizesi almak için mutlaka bu konuda uzman kişilerden destek almanız gerekir. İngiltere’ye seyahat edecek olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının İngiltere Konsolosluğu tarafından outsource edilmiş vizelere ihtiyacı bulunur.

Birleşik Krallık’a seyahat etmek için vize gereklidir. Vize için İngiltere Başkonsolosluğu ve İngiltere Büyükelçiliğine müracaat edebilirsiniz. Vize müracaatı yapacak kişiler online olarak formu doldurur ve randevu alır. İngiltere Vizesi için müracaatların tamamlanabilmesi için biyometrik verilerini ibraz etmeleri gerekir. Vize müracaatında bulunanlar biyometri işlemi için tam saatinde hazır olmaları önemlidir.

İngiltere vizesi başvurularında süreç doğru adımlarla kısalabilir. Vize puanınız süreci etkileyebilir. Danışmanlık merkezimiz en kısa sürede vize almanız için profesyonel bir şekilde çalışmalarını gerçekleştirir.

İngiltere Aile Birleşimi Sınavı Danışmanlık

Bireysel ve kurumsal müşterilerimize güvenilir vize desteği veriyoruz. Bu konuda uzmanlığıyla hareket eden merkezimiz her sorunuza çözüm bulabiliyor. Aile birleşimi de bunlardan bir tanesidir. İngiltere aile birleşimi vizesi, evlilik yoluyla ülkede kalmanız için bir gerekliliktir.

  • İngiltere aile birleşim vizesi kalıcı yaşam kurmanızı sağlar.
  • Bu vizeyi alabilmek için eş ya da çocuğunuzun İngiltere vatandaşlığına sahip olması gerekir.
  • İlişki geçmişi belgelendiği takdirde oturum izni alabilirsiniz.

İngiltere aile birleşimi sınavı ile B1 seviyesinde İngilizce bildiğinizi kanıtlayabilirsiniz. Sınav, Konuşma ve Dinleme bölümlerinden oluşur. İngiltere aile birleşimi vizesi için öncelikle IELTS LIFE SKILLS dil yeterliliği sınavında başarılı olmaları gerekir. İngiltere Aile Birleşimi Vizesi başvurularında sizlere profesyonel danışmanlık ve eğitim hizmeti verebiliriz. İnternet üzerinden bizlerle iletişime geçerek uzmanlarımızın sizlere yardımcı olmasını sağlayabilirsiniz. Günün her saati sitemizi ziyaret ederek verdiğimiz hizmet hakkında tüm detaylara erişebilirsiniz.

Bu postu değerlendir.
Paylaş
Yayınlayan:
Sarıl Yazar

Son Yazılar

Banyo Tartışması

Banyonun boyutuna yönelik bir tasarım yapılması gerektiği için banyo tartışması aslında pek çok alanda yapılabilir.…

12 ay önce

Iqos 3 Duo Elektronik Sigara

Elektronik sigaraların kullanımı sayesinde özellikle iqos iluma modeli daha yaygın olmaktadır. Bu şekilde yapılan sigara…

1 yıl önce

Özel Tasarım Dış Cephe Modelleri

Teknolojinin gelişmesi ile son derece modern özel tasarım dış cephe kaplama firmamız yüksek kalite hizmetleri…

1 yıl önce

Kalite ve Konforun Adresi

Almira Otel Bursa’nın şehir merkezinde bulunan yüksek kalite hizmet veren profesyonel ekibi ile üst düzey…

1 yıl önce

Arçelik Ürünleri Nereden Alınır?

Bursa Arçelik bayisi olarak müşterilerimize en iyi desteği veriyoruz. Dilediğiniz zaman adresimize giriş yaparak ürünlerin…

2 yıl önce

Evden Eve Nakliye Siteleri

Son yıllarda bir çok kişinin ve kurumun tercihleri arasında bulunan evden eve nakliyat firmaları, özellikle…

2 yıl önce