Kategori: İnternet

Lol Script 2021

Lol script, anında görmenizi ve hareket etmenizi sağlayan refleks tabanlı bir hile programıdır.

Rust hileleri tek bir program yok, Riot hileleri düzelttikçe yenileri gelmeye devam ediyor. League of Legends, erişilmesi ve hile yapılması zor bir oyun olsa da zaman zaman kötü amaçlı yazılımlardan muzdarip olduğu bir gerçektir.

Riot Games’in bu konuya yaklaşımı oldukça katı. Şirket aktif olarak sadece betiklerle değil, diğer birçok 3. parti yazılımla da mücadele ediyor. Bu nedenle oyunculuğun doğası gereği hileye karşı olduğumuzu belirtelim ve sizi uyaralım. Vaktiniz ve maddi imkanlarınızla hesaplarınıza yatırım yaparken lütfen hile yaparak risk almayınız. Ayrıca oyun zevkinizin olumsuz etkilenmesini istemiyorsanız kimsenin oyundan aldığı zevki etkilemeyin.

Lol Scripti Ne Yapar? – LoL Komut Dosyası Nedir?

Programın ne olduğundan kısaca bahsettik ama ne işe yaradığını tam olarak açıklamamış olabilir. Aşağıdaki öğelerin tümünü veya bir kısmını içeren program türünün bu şekilde adlandırıldığını unutmayın.

Last Strike Boost: Bu yazılım, karakterinizin hasarını ve minyonların sağlığını hesaplar. Son vuruşu yapar ve şerit donmuşken jeton kazanmanızı sağlar. Hasardan Kaçınma: Rakibiniz yetenekleri kullandığında, bilgisayarınız verileri alır. Lol hileleri programları bu veriler sayesinde hızlı bir aksiyonla beceriden kaçmanızı sağlayarak sizi hasardan korur.

LoL hakkında detaylı bilgiye sahip olmak için web sitemizdeki https://vivacheats.com/lol-cheats linkine tıklayabilirsiniz. Bu tür programların ücretsiz bulunabileceği veya ücretli olarak satılabileceği unutulmamalıdır. Bu bir yazılım satışı değil, korsan yazılım ticaretidir. Bu nedenle dolandırılma olasılığı çok yüksektir. Keyifli ve eğlenceli oyunlar dileriz. Bu tür programların ücretsiz bulunabileceği gibi ücretli olarak da satılabileceği unutulmamalıdır. Bu bir yazılım satışı değil, korsan yazılım ticaretidir. Bu nedenle dolandırılma ihtimaliniz oldukça yüksektir. Keyifli ve eğlenceli oyunlar dileriz.

5 / 5 ( 4 Değerlendirme )

Son Yazılar

Banyo Tartışması

Banyonun boyutuna yönelik bir tasarım yapılması gerektiği için banyo tartışması aslında pek çok alanda yapılabilir.…

12 ay önce

Iqos 3 Duo Elektronik Sigara

Elektronik sigaraların kullanımı sayesinde özellikle iqos iluma modeli daha yaygın olmaktadır. Bu şekilde yapılan sigara…

1 yıl önce

Özel Tasarım Dış Cephe Modelleri

Teknolojinin gelişmesi ile son derece modern özel tasarım dış cephe kaplama firmamız yüksek kalite hizmetleri…

1 yıl önce

Kalite ve Konforun Adresi

Almira Otel Bursa’nın şehir merkezinde bulunan yüksek kalite hizmet veren profesyonel ekibi ile üst düzey…

1 yıl önce

İngiltere Vizesi Danışmanlık

İngiltere’yi ziyaret etmek ya da yerleşmek için vize almanız gerekir. İngiltere vizesi konsolosluklardan talep edilebilir.…

2 yıl önce

Arçelik Ürünleri Nereden Alınır?

Bursa Arçelik bayisi olarak müşterilerimize en iyi desteği veriyoruz. Dilediğiniz zaman adresimize giriş yaparak ürünlerin…

2 yıl önce